Buna seara . Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Am inaintat o cerere , m-a pus sa timbrez , si la prima sedinta mi-a pus in vedere sa timbrez in plus . Fiind vorba de o suma considerabila nu am timbrat si s-a resins cerererea . Parata a depus cheltuieli de judecata in val de 2500 lei acceptate de judecator. Nu am stiut deoarece comunicarea a venit la avocat ..azi m-am trzit cu somatie de le executor . Mai pot face ceva in privinta cuantumului acestor cheltuieli ? Mi se par absurde si enorme ...pentru depunerea unei intampinari , sa aprobi atatea cheltuieli ...ma intreb cum gandesc judecatorii? Multumesc
Din pacate nu mai puteti schimba cuantumul cheltuielilor de judecata. Mai puteti eventual formula contestatie la executare pentru cheltuielile de executare, daca sunt exagerate.
av. Ileana Schwarz
Executare silita
IRINA ANGELA
Am avut o datorie la SC ENET SA Focsani pe care am platit-o dupa ce am fost dati in judecata. La termenul de judecata restanta era platita integral. Reclamanta ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani
damaru28
Buna ziua! Problema mea este legata de recuperarea unei sume de bani dati cu imprumut unei persoane fizice de la care in momentul de fata nu-i mai pot recupera ... (vezi toată discuția)