avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cuantum chheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cuantum chheltuieli de judecata

Buna seara . Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Am inaintat o cerere , m-a pus sa timbrez , si la prima sedinta mi-a pus in vedere sa timbrez in plus . Fiind vorba de o suma considerabila nu am timbrat si s-a resins cerererea . Parata a depus cheltuieli de judecata in val de 2500 lei acceptate de judecator. Nu am stiut deoarece comunicarea a venit la avocat ..azi m-am trzit cu somatie de le executor . Mai pot face ceva in privinta cuantumului acestor cheltuieli ? Mi se par absurde si enorme ...pentru depunerea unei intampinari , sa aprobi atatea cheltuieli ...ma intreb cum gandesc judecatorii? Multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:45, 30 Ianuarie 2017
Din pacate nu mai puteti schimba cuantumul cheltuielilor de judecata. Mai puteti eventual formula contestatie la executare pentru cheltuielile de executare, daca sunt exagerate.
av. Ileana Schwarz
Puteti formula contestatie la executarea propriu zisa,in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita IRINA ANGELA IRINA ANGELA Am avut o datorie la SC ENET SA Focsani pe care am platit-o dupa ce am fost dati in judecata. La termenul de judecata restanta era platita integral. Reclamanta ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare ContSters69460 ContSters69460 Buna ziua, Am primit o somatie de plata de la un executor judecatoresc, in urma unui Bilet la ordin investit cu formula executorie. Am facut contestatie la ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani damaru28 damaru28 Buna ziua! Problema mea este legata de recuperarea unei sume de bani dati cu imprumut unei persoane fizice de la care in momentul de fata nu-i mai pot recupera ... (vezi toată discuția)