avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am platit la executor, a intocmit dosarul, a primit liber de la judecatorie, am si nr. dosarului. Executorul a chemat debitorul, l-a taxat, l-a instintat ce are de facut.
Ce sunt acelea cheltuieli avansate? Dar cheltuieli neavansate?
Are un termen de finalizare, incheiere, executarea silita?
Va veni executorul la fata locului sa verifice forma terenului cf.Hot.definitive?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 10:51, 30 Ianuarie 2017
Cheltuieli avansate-adica achitate,( fie de creditor fie de debitor.) Cheltuieli neavansate egal neplatite.Nu are termen de finalizare, o executare silita poate dura mai mult sau mai putin. Nu verifica forma terenului, probabil terenul are schita topografica., dar poate veni sa-l evalueze .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli necesare desfasurarii executarii ODA1 ODA1 Buna ziua, Avem un dosar de executare in care suntem creditori si in care i-am achitat executorului jumatate din suma ce reprezinta cheltuieli necesare ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuielilor de judecata truichici truichici Buna ziua. In urma unei Hotarari a instantei civile , am fost obligat pt. plata unor cheltuieli de judecata. In cat timp si cum trebuie platite respectivele ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva prin care mi se cuvin niste bani! catalinm75 catalinm75 Buna ziua! Iata care este cazul, foarte pe scurt. Eu am platit unui partener de-al meu niste bani ca sa imi presteze un anumit serviciu. Acel partener nu a ... (vezi toată discuția)