Buna ziua!
Am si eu niste nelamuriri, poate ma puteti ajuta.
1. Dezbaterea succesiuni se face doar la domiciliul stabil din CI sau se poate face si la domiciliul de resedinta unde cel in cauza a decedat?
2. Daca nu se stie adresa actuala a unuia dintre mostenitori, ci se stie doar o adresa mai veche, cum se procedeaza?
3. In cazul in care unul din mostenitori nu se prezinta dupa ce a fost citat legal, se incheie succesiunea sau trebuie mers in instanta?
Va multumesc pentru ajutorul acordat!:)
Dezbaterea succesiunii se face la ultimul domiciliu al defunctului.
Dacă nu se știe adresa unui succesibil se procedează la citarea prin mica publicitate și la ușa notarului.
Ca sa nu va complicati in caz de lipsa a unuia dintre mostenitori deschideti proces la instanta de la ultimul domiciliu al defunctului.
Legea va da dreptul de a angaja avocat daca locuiti departe sau nu aveti timp de proces si nu va puteti prezenta la termene, putand fi reprezentat de avocat fara sa veniti la judecata.
O intrebare!!!
yo_raluK
Cum as putea sa fac succesiunea la casa dupa moartea tatalui meu?Mentionez ca sora mea e plecata din tara de 20 de ani si nu stiu nimic de ea,nici unde ... (vezi toată discuția)
Certificat de cutuma
geanus
Buna seara.
M-am adresat notarului azi pentru succesiune socru , cetățean american si roman , divortat de soacra mea decedat in SUA ,M-am adresat pentru un ... (vezi toată discuția)