avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aprobări mansarda
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aprobări mansarda

Buna ziua, am și eu o întrebare.
Am un ap. la etajul 4, am avut tot timpul probleme cu acoperișul, vecinii nu au vrut sa pună nici un ban și eu am făcut singur acoperișul de pe partea mea și am făcut scara interioară intre apartament și mansarda.De la câți vecini am nevoie de aprobare?
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:14, 6 Februarie 2017
Aveti asociatie de proprietari?
Buna ziua...
Asociație de proprietari cred ca este, așa ar fi normal, dar acesta este un apartament de vacanța, nu o cunosc decât pe administratora si unu, doi vecini...
Întrebarea era dacă am nevoie de semnăturile la toți locatarii sau jumatete din totalul apartamentelor plus unu.
Va mulțumesc.
Conteaza daca asociatie de proprietari. Pentru reparatia partilor comuna participa toti proprietarii indiferent ca exista sau nu asociatie.
In cazul asociatiei trebuie solicitata aprobarea reparatiei de catre asociatie.
robby a scris:
eu am făcut singur acoperișul de pe partea mea și am făcut scara interioară intre apartament și mansarda.De la câți vecini am nevoie de aprobare?

Pai daca ati facut, la ce va mai trebuie aprobare! #-o
Orice modificare constructiva se face cu acordul asociatiei de proprietari. Dar acordu se ia inainte si nu dupa executarea lucrarii.
O sarpanta, un acoperis, mansarda... necesita proiect si multe aprobari. Asta daca vrem sa fie legal. Altfel, se incalca legea 230/2007, legislatia din constructii....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarpanta fara autorizatie andrei83 andrei83 Buna ziua, As dori sa ma ajutati intr-o problema legata de un acoperis fara autorizatie existent pe terasa unui bloc de locuinte. Si anume, am cumparat un ... (vezi toată discuția)
Reparatii in bloc savincristina savincristina Buna seara ma numesc Savin Cristina si sunt proprietara unui apartament la etajul 4 al unui bloc.In urma cu 2 ani acoperisul blocului tip sarpanta a fost luat ... (vezi toată discuția)
A cui este responsabilitatea?sarpanta sau mansarda castelanul castelanul Buna ziua.Va prezint urmatoarea situatie-s-a construit sarpanta la un bloc,cheltuielile de executie nu au fost impartite pe asociatie,ci s-a lucrat in regia ... (vezi toată discuția)