avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Returnare garanție pentru închiriere apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Returnare garanție pentru închiriere apartament

As dori sa aflu ce șanse am în instanta pentru a îmi recupera garanția depusa pentru închirierea unui apt. Situația este după cum urmeaza:
Am văzut apt pe 12, ne a plăcut și am dat garanția pe loc pentru a tine apt, am discutat cu proprietarul ca vom plăti luna de chirie odată cu mutarea, pe 1 luna viitoare, am făcut un contract scris de mana în care s au scris cele de mai sus.
Pe data de 26 am primit cheia apt de la proprietar și am început sa mutam din lucruri pe 27, ziua următoare am găsit gândaci în apt și am anunțat ca va fii nevoie de deratizare, proprietarul dând doar cu un spray, noi ne am răzgândit, ne dorind sa stam în apt infectat de gândaci și am cerut garanția înapoi, pe data de 30 am făcut un proces verbal cu proprietarul ca am refuzat apt și am predat înapoi, acum refuza sa ne returneze garanția, ce șanse avem sa recuperam dauna în instanta? Menționez ca am descoperit gândacii după ce am mutat jumătate din lucruri și mobila. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: dinca-marius , utilizator 10:47, 5 Februarie 2017
Chiar nici o opinie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plosnite in apartament Jennifer8 Jennifer8 Buna ziua. Am cumparat un apartament in octombrie, m.am mutat in ianuarie, acum 4 zile. Sunt plosnite aici. Vai de somnul meu, ma scol de mai multe ori sa omor ... (vezi toată discuția)
Recuperare chirie agentie Missisme Missisme Buna seara! Am incheiat un contract de inchiriere cu o agentie imobiliara! Urma sa ne mutam in apartament, dar intr-una din seri, cand am mers sa verificam ce ... (vezi toată discuția)