avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Plangere contra unui functionar din cauza caruia s-au ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Plangere contra unui functionar din cauza caruia s-au pierdut drepturi

Buna seara! Vreau sa fac o plangere impotriva unui functionar de la primarie. Ce trebuie sa fac mai exact, e vreo procedura anume sau depun pur si simplu plangerea la registratura institutiei? Merci
Cel mai recent răspuns: vertrad2 , utilizator 18:59, 5 Februarie 2017
Noi am depus adresa-plangere catre directorul general al Administrația Serviciilor Sociale Comunitare. Nu stiam ca trebuie adresata primarului. Asta vom face in continuare. Exista vreun model ptr asemenea plangeri?

Referitor la sumele neincasate. Am vazut ca OUG 111/2010 specifica, ca platile se fac din momentul depunerii dosarului. Totusi, omeneste vorbind, 2 ani statul nu a platit acea indemnizatie, indiferent a cui a fost vina. Nu se pot face exceptii, astfel incat sa ni se dea macar partial banii neincasati (macar din iunie 2016 pana la depunerea dosarului)?

Scuze pentru ca insist cu clarificari  
Nici vorba. Atata timp cat dvs. nu ati depus cererea nici nu puteti trage la raspundere statul. Eventual sa fie cercetat functionarul disciplinar ori sa solicitati dupa ce obtineti o hartie din partea primarului, chemarea in instanta a functionarului pentru a-i cere despagubiri, dar altceva nu vad ce ati putea face. Poate vin altii cu idei.
o informatie este veridica daca este provine din minim 3 surse. depuneti cerere la primarie cu solicitare drepturi platibile retroactiv. functie de gradul de handicap le puteti primi sau nu. se va constitui o comisie care se va pronunta in acest caz.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil handicap 6 ani vertrad2 vertrad2 Buna seara! Eu nu mai lucrez de 3 ani. Am un copil cu handicap mediu care are acum 6,5 ani. I-au fost eliberate certificate de handicap de la 3 ani. ... (vezi toată discuția)
Nu am primit indemnizatia pentru cresterea copilului Aduta_22 Aduta_22 Buna ziua! Am si eu o problema cu care ma confrunt datorita incompetentei unor functionarilor. Am nascut in decembrie 2010, dosarul pentru indemnizatie a fost ... (vezi toată discuția)
O persoana cu dizabilitati si cu copii in ingrijire beneficiaza de ajutor de la stat? Tarzan2012 Tarzan2012 Ciudate mai sunt legile acestea si multe abrogate,iata de ce: Persoana de care va zic,este persoana cu handicap accentuat. Acesta nu are nici un venit,decat ... (vezi toată discuția)