avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Banca / angajat / angajator .
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Banca / angajat / angajator .

Buna seara , am postat mai multe intrebari legate de un credit la banca , facandu se verificarea la ANAF , nu figurez cu venituri , mentionez ca sunt angajat cu CIM nedeterminat din 12 oct 2016 . Am cerut explicatii la firma , aici au inceput ambiguitatiile balbaielie , ca ei au platit , ca platesc taxele in calup tuturor , ca ei nu inteleg de ce nu figurez la ANAF, ca imi pot da adeverinta de salariu si venit pe ultimile 3 luni si astfel dovedesc ca au facut platile catre stat . Sunt prinsa la mijloc , la ANAF nu figurez , ei sustin ca sunt in regula , eu stau buimaca si ma intreb ce sa fac , cum dovedesc bancii ca ei au platit la ANAF si cum pot dovedi firmei ca nu au platit ...Cine minte , si pe cine sa cred . Va rog am nevoie de ajutor urgent ...Ce pasi sa urmez...
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2017
vaalmy2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 1 Februarie 2017
Cititi raspunsurile primite in acest topic initiat de dvs :
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata de catre angajator a unor drepturi vaalmy2 vaalmy2 Buna seara . Astazi am avut o surpriza neplacuta , mergand la o banca pt un credit , am avut uimirea ca in urma verificarii la ANAF a bancii sa nu apar cu ... (vezi toată discuția)
Reevaluare apartament-reinregistrare primarie alecse alecse Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema. In 2009 am achizitionat un apartament pe persoana juridica de la un dezvoltator imobiliar, ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata leasing gigelas gigelas Buna ziua, Ce voi intreba aici,are legatura cu topicul de aici: http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_539967/Control-fiscal.html ... (vezi toată discuția)