Buna ziua,
In urma medierii ( caz penal,furt) in care scria ca inculpatul imi da o casa ( proprietatea lui si a sotiei ) si restul d prejudiciu peste un an ( garanteaza cu bunurile viitoare) judecatorul a spus ca nu poate sa imi treaca casa p numele meu .casa se afla sub sechestru in favoarea mea.
Eu I am spus mediatorului sa semneze si sotia ca renunta la jumatatea ei d casa , mediatorul mi a spus ca nu poate sa apara nume sotiei in actul d mediere , ca nu este doamna parte din proces....asa este?
Acum avocatul meu imi spune ca trb sa mearga si sotia inculpatului sa semneze ca renunta la partea dansei in favoarea mea si eventual sa imi dea actele casei.
Cum se procedeaza ca sa fie ok, sa poata fi trecuta casa p numele meu ...
Ar putea sa intre sotia in actul de mediere si sa garanteze dansa cu bunurile sale pt sot?
Trebuie sa mearga la notar?
Va multumesc!
Pentru a opera transferul dreptului de proprietate trebuie sa mergeti la notar. Dvs. stiti cum ati hotarat in privinta donatiei sau vanzarii-cumpararii imobilului. Taxa privind transferul dreptului de proprietate se va calcula conform grilei notariale, la care se mai adauga si onorariul notarului. In consecinta incercati sa aflati care sunt costurile aferente.
Mostenire
irinacornelia
buna ziua ! am nevoie de un raspuns de la dvs,va rog mult.Bunica mea a decedat acum 6 ani.A avut 2 copii,unul nerecunoscut si trecut pe numele ei de fata* si ... (vezi toată discuția)
Mostenire
ContSters284213
Buna ziua
Am o prietena care a apelat la metiator pentru o mostenire, pentru ca existau doi mestenitori din mai multi care aveau pretentii. Deci au dat toti ... (vezi toată discuția)