avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator cu sau fara contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator cu sau fara contract de munca

buna ziua.va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.am un srl,microintreprindere,ob de activiatate taximetrie,soc. are 2 administratori (eu si sotia),iar eu sunt angajat ca si conducator auto.intrebarea este daca as putea lucra doar ca administrator(incetarea cim ca si cond.auto)fara sa am niciun salariat,sau ca administrator trebuie sa am si contract de munca?
multumesc!#-o
Cel mai recent răspuns: andreeaalexandra , utilizator 10:35, 25 Aprilie 2017
va multumesc mult!
Ultima modificare: Luni, 13 Februarie 2017
andreeaalexandra, utilizator
Buna ziua,revin cu aceasta problema,am cim suspendat de la 1.02.2017 si as dori sa ma asigur la CASS.cum pot sa fac acest lucru avand in vedere faptul ca am intrebat la CASS si mi-au spus sa merg la Ad.Financiara fiindca ar fi trebuit sa depun acolo nu stiu ce declaratie.Eu depun D112 pe 0 fiind cim suspendat.In speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns :va multumesc anticipat!
Se depune formularul 604 la Adm. Financiara
imi cer scuze pentru insistenta!
eu nu inteleg ceva,daca sunt administrator la acest srl,care realizeaza venituri,(imp pe venit il platesc trimiestrial,il declar in d100 si platesc,d112 pe 0 mai departe) si in aceasta calitate o sa am venituri,ma refer aici la dividende,pana acum nu am ridicat dividende,srl-ul fiind pe pierdere,dar poate la anul va fi cazul daca soc realizeaza profit,atunci pot da acea D604?sau pot deveni coasigurat(sotie)?
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie teostoica teostoica Buna seara! pentru venituri obținute în afara salariului de baza se pot depune la casa de pensii fisele fiscale cu veniturile si taxele pt cas, etc.? (vezi toată discuția)
Am un srl ce nu a functionat niciodata erdogan erdogan in 2002 am deschis un srl, nu a functionat niciodata, intre 2003-30.09.2006 a fost suspendat.De atunci nu am mai depus nici un formular pe nicaieri,sperand ca ... (vezi toată discuția)
Dizolvare simplificata adrian.c adrian.c Buna Ziua, Am o firma de constructii impreuna cu alti 3 asociati. In unanimitate dorim sa inchidem acesta firma care in momentul de fata nu mai are ... (vezi toată discuția)