avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire incasata de doua ori
Discuție deschisă în Executare silită

poprire incasata de doua ori

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti cum pot sa procedez.
Sunt plecat din tara. ANAF Brasov mi-a blocat conturile pentru o datorie de care nu stiam si astfel a instituit o poprire pe conturile pe care le am deschise.
Datoria era din 2012, pe un PFA pe care l-am suspendat. Astfel, ~200 de lei au devenit cu penalizari 960 de lei. #-o
Dupa cateva zile, aceasta poprire a fost debitata automat de catre doua banci si astfel s-a efectuat de doua ori plata pentru aceeasi poprire.

Multumesc,
Dan
Cel mai recent răspuns: dangavrila , utilizator 13:21, 1 Februarie 2017
pentru detalii: dangavrila@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire conturi pfa/datorie prescrisa mirceastanciubc mirceastanciubc Buna ziua . In urma neplatii unui credit de consum luat ca PF de la o banca, am fost dat in judecata !!!?? de catre o firma specializata, executat silit si ... (vezi toată discuția)
Poprire... este posibil? le_dana le_dana fostul meu angajator a primit de la un executor judec. o adresa de infiintare a popririi pe numele meu.(neplata ratelor la un credit de consum) eu de ceva timp ... (vezi toată discuția)
Bani retrasi din cont in contul datoriilor catre fisc dwayanu dwayanu acum 2-3 saptamani am primit o citatie de la anaf, conform careia ni se vor bloca conturile, din banca si de la trezorerie, daca nu platim datoriile de 1800 ... (vezi toată discuția)