avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cum pot afla de pe portalul instantelor ce avocati ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cum pot afla de pe portalul instantelor ce avocati castiga procese intr-o anume speta?

Am nevoie sa angajez un avocat bun si as vrea sa verific pe portal care castiga procese in speta mea.
Stiu ca se poate. Mai exista si alte modalitati de a afla nume de avocati cu rezultate bune?
Ma intereseaza avocat cu procese castigate - multe - pe clauze abuzive, cu bancile.

Multumesc.
Informatia dorita de dvs nu apare pe portalul instantelor,va trebui sa intrebati prieteni,cunoscuti,grupuri pe fb de clienti care se judeca cu bancile daca va pot recomanda pe cineva.
Apare, apare... acolo unde scrie CU DOMICILIUL ALEs la ... Am si gasit cativa. Ma intereseaza cine castiga nu cine zice ca castiga. Multumesc.
Eu va spun un lucru.
Oricat de bun este un avocat mereu poate aparea unul mai bun ca acela.

Si daca un avocat castiga 100 de procese poate aparea alt avocat care sa castige de cand apare alte 100 de procese in contradictoriu cu avocatul care castiga in trecut...

Dupa parerea mea, avocatii care sunt specializati merg pe un sablon si mereu vor pierde daca se iese din sablon.
Tehnica de a se iesi din sablon constituie o tehnica de strategie...deosebit de avansata...

Nu stiu daca ati inteles ce am zis dar este lucru cert...dupa studiile mele...
Nu mizati pe un avocat care a castigat 100 de procese ca urmatorul pierdut poate fi exact al dvs...dar cu precizarile facute anterior...
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Stimate domn poate sunt si avocati neseriosi dar si clienti neseriosi sunt nenumarati,pun intrebari pe forumuri,cer informatii prin telefon tocmai pt a nu achita o consultatie,intreaba in 10 parti si merg unde este cel mai ieftin,se tiganesc la plata onorariului etc.Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! copilul meu a murit intr un accident in anglia. am ... vladcarmen_77 vladcarmen_77 Buna seara! Copilul meu a murit intr un accident in Anglia. Am angajat un avocat roman cu cabinetul in Anglia care a ajuns la o intelegeere cu oponenintiisa ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament bun comun Sburlan Ion Sburlan Ion Fosta soție poate câștiga în instanță apartamentul in cazul in care eu nu ma voi prezenta? (vezi toată discuția)
Penal Maya P Maya P Buna seara, inainte de a merge la un avocat pt un caz in care un membru a familei a fost accidentat mortal, vinovatu avand si o alcolemie f mare, la ce ... (vezi toată discuția)