avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna,sunt un tata ce vreau sa raman in concediu de crestere copil pe o perioada de 2 ani,as vrea sa stiu cum se va calcula venitul net la mine din moment ce eu am avut poprire pe salariu pana in noiembrie 2016,se va calcula netu la un loc cu sumele ce am avut poprire pe salariu sau se face calcul pe suma ce am primit-o in mana ?
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2017
franciscoctavian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 3 Februarie 2017
Se va calcula salariul net la un loc cu sumele pe care le-ati platit in baza popririi pe salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe indemnizatia de crestere copil? franciscoctavian franciscoctavian Buna ziua,as dori sa aflu ca viitor tatic daca as ramane in postnatal ptr crestere copil ,executorul judecatoresc ar putea pune poprire pe indemnizatie,ptr ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil roxana11277 roxana11277 Buna ziua, sunt insarcinata si am popriri pe salariu. Intrebarea mea este cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil.... ce bani imi raman in mana dupa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil Geea16 Geea16 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Avand in vedere ca indemnizatia de crestere a copilului se calculeaza in functie de veniturile nete ... (vezi toată discuția)