avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție

Buna ziua ,am si eu o întrebare ! Daca începem serviciul cu 60 de zile înainte de a împlini copilul 2ani ni se anulează indemnizația si primim stimulentul ,alocația copilului rămâne valabil de 200 lei pana împlinește 2 ani si apoi după 2 ani 84 lei sau alocația intra in bani de stimulentul de inserție?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:32, 3 Februarie 2017
Alocatia de stat pentru copil se va cumula cu stimulentulde insertie , adica : 200 lei + stimulent pana la implinirea varstei de 2 ani , respectiv 84 lei + stimulent pana la implinirea varstei de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie ana06 ana06 buna in legatura cu noua lege am inteles ca pana la implinira a 3 ani a copilului daca se incepe mai repede munca primesti 531 lei stimulent.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie mariana07 mariana07 Buna ziua, Am citit ca stimulentul va fi acordat pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului, daca mama incepe cu minim 60 de zile inainte de ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru ccc elam elam Buna ziua ! Copilul s-a nascut pe data de 26.08.2015, iar tatal, salariat, ( mama nu a lucrat ), doreste suspendarea CIM incepand cu 01.09.2015 pentru ... (vezi toată discuția)