avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Asigurare platita de PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Asigurare platita de PFA

Daca am o asigurare de accident si viata, aceasta poate fi platita de PFA(sistem real)? Suma platita poate fi inclusa in cheltuieli?
Cel mai recent răspuns: Inter2001 , utilizator 16:03, 22 Februarie 2017
Depinde de ce ai ca obiect de activitate si ce prevede asigurarea. Este interpretabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii pfa alina1977 alina1977 Pt un pfa care are un contract de agentie prin care i se opreste impozitul de 16%, ce registre sunt obligatorii si daca poate sa-si deduca cheltuieli cu ... (vezi toată discuția)
Pfa si contributii minu minu Buna ziua. Am cateva intrebari: Sunt tanar si am accesat fonduri europene pe agricultura si trebuie sa ma constitui ca PFA. Problema e ca productia inca nu ... (vezi toată discuția)
Impozit pfa bubuleanu bubuleanu Buna ziua, Intentionez sa devin pfa cu impozitare in sistem real, dar sa raman si angajat cu carte de munca. In conditiile de mai sus exista inlesniri in ... (vezi toată discuția)