avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... izolare termică - programul Casa Verde
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

izolare termică - programul Casa Verde

buna ziua prieteni,
ma intereseaza si pe mine un subiect la care nu am gasit respuns pe net de aceea ma adresesz la profesionisti
sunt din tg jiu si vreau si eu sa stiu daca programul Casa verde mai este actual si unde ma pot adresa.
de asemenea ce acte imi trebuie ptr a putea accesa aceste fonduri ca sa imi izolez termic casa,si....daca este realist acest program de ajutorare.
multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 16:02, 3 Februarie 2017
Trebuie sa va adresati agentiei de mediu locale ptr indrumari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere fonduri europene incalzire cu panouri solare ana1958 ana1958 Buna seara.Se pot achizitionarea instalatii de incalzire solara a apei cu fonduri europene?Daca da unde ar trbui sa ma adresez. Multumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua.cum pot accesa bani pentru reparatii in casa? am inteles ... Mariannasu Mariannasu Buna ziua.Cum pot accesa bani pentru reparatii in casa?am inteles ca sunt niste fonduri nerambursabile. (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru izolare/anvelopare exterioara apartament sector 3 Cristian Ionescu Cristian Ionescu Buna Ziua Am facut o cerere scrisa la primaria sectorului 3 pentru a-mi aproba izolarea exterioara a apartamentului mentionand ca lucrarea se va face din ... (vezi toată discuția)