avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prevederi legale pentru institutiile publice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prevederi legale pentru institutiile publice

Buna ziua,

Am citit ca dispoziitile art 68-73 din Codul Muncii nu se aplica salariatilor din institutiile publice si ca in cazul institutiilor publice, schema numarului necesar de posturi pentru buna sa functionare este prevazut prin acte normative.
Doresc sa stiu, cu precizarea actelor normative, ce procedura instituie legea pentru institutiile publice.

Multumesc
Din raspunsurile formulate, este clar ca ocoliti raspunsul la subiectul deschis.
De ce imi spuneti in raspusnul anterior "cel putin..." ? Va rog sa nu incepeti cu sintagme metaforice ca sa sustinem un dialog corect si coerent.
Revenind la subiect, legislatia pentru concedierile societatilor coordonate de ministere a fost publicata in ce monitor ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intezicerea achizitionarii de catre institutiile publice a calendarelor, pixurilor, etc ContSters14496 ContSters14496 Intezicerea achizitionarii de catre institutiile publice a calendarelor, pixurilor, etc La sfarsitul lunii octombrie era anuntata cum are tam-tam aceasta ... (vezi toată discuția)
Referitor la procedura concedierii colective cristina69 cristina69 Buna ziua Va rog, daca se poate, sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea speta:O societate comerciala care nu are contract colectiv de munca in vigoare, a ... (vezi toată discuția)
Procedura concediere colectiva bugetari juridic dana juridic dana Care este procedura de concediere colectiva a salariatilor contractuali din institutiile publice? Va rog indicati si actul normativ care reglementeaza aceasta ... (vezi toată discuția)