avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarul de bugetar cu sporurile introduse in ele.
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarul de bugetar cu sporurile introduse in ele.

Sunt angajat in ministerul de interne personal
auxiliar in functia de pompier pazic la o unitate a rezervelor de stat in Neamt. Retribuia mea de baza este de 768 lei plus sporurule aferente,(vehime 25%,conditii deosebite25%,in total1550 lei. dupa 35 de ani vechime voi avea pensie aferenta la 768 lei.Este normal,sau ce trebie sa fac sa mi castig drepturile salariale cu sporuruile langa salariul normal. Va multumesc frumos si multa sanatate!
Cel mai recent răspuns: mihaidorel , utilizator 16:52, 20 Februarie 2017
Dupa cum am spus de mai multe ori, gradatia de vechime nu se include in salariul de baza, ci se aplica la acesta.De exemplu, la dvs, daca la 01.02.2017 veti avea un salariu de baza de 1450 lei, aplicand gradatia de vechime maxima (22.5%), va rezulta un salariu brut de 1776 lei.
Va multumesc frumos pentru raspuns,dar unitatea la care lucrez nu are nici un gand de a modifica calculul salarial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare sau incadrare salariala necorespunzatoare functionar public iustin78 iustin78 Sunt functionar public de executie inspector clasa I, grad profesional principal in cadrul unei primarii. In luna septembrie 2016 in urma trecerii la gradatia ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime miha18 miha18 Buna ziua. Suntem o institutie publica . In prezent, prin aplicarea Legii cadru 284/2010, in salariul de baza este inclus si sporul de vechime. Avand in ... (vezi toată discuția)
Salariu de incadrare ceaunica ceaunica Buna ziua, am fost incadrat ca personal contractual clasa 53, coeficient 3,61 cu un salariu brut de incadrare de 1023 lei la care se calculeaza un spor de ... (vezi toată discuția)