avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita credit
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita credit

Am contractat un credit in 2008 in valoare de 10.000CHF si am tras de el cu ratele pana anul trecut prin Mai2016 cand nu am mai avut posibilitatea sa le achit Vreau sa mentionez ca valoarea francului la acea vreme era 1,90 lei si acum in 2017 datoria in loc sa scada, inca este de aproximativ 30.000 leiAstazi am primit documentele pentru executare silita a bunurilor care defapt nu prea exista.Intrebarea mea este ..daca in aceasta faza de executare inca mai cresc dobanzile si penalitatile ,si daca la acest moment asi putea face contestatie eventual deschiderea unui proces atata timp cat dumnealor au invocat ca neplata sa facut cu rea vointa dar eu nu am mai avut posibilitatea platii neavand nici un venit.
Cel mai recent răspuns: burnaz , utilizator 23:19, 14 Februarie 2017
Doar prin proces s-ar limpezi lucrurile.

Daca nu formulati contestatie la executare inseamna ca au ei dreptate...
va multumesc pentru raspuns !Mai vroiam sa va intreb daca se pot executa si bunuri din patrimoniu societatii (eu avand o societate care momentan nu are activitate
Daca imprumutul este facut in nume propriu raspundeti doar cu bunurile personale nu si ale societatii,deoarece aceasta este o entitate(persoana juridica)distincta de dvs.
v-asi mai ruga cu un raspuns daca se poate.Am facut contestatie la executarea silita si vreau sa stiu daca in aceasta situatie .daca avocatul imi da o confirmare in acest sens s-ar putea sa mi se deblocheze contul de la banca care mi-a fost blocat?avand in vedere ca va fi un proces lung.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare irevocabila, cale de atac mihaiciornei mihaiciornei Societatea la care lucrez a fost sanctionata de CNADR cu o amenda de 30.000 lei. Procesul verbal de contraventie a fost transmis prin posta, dar nu l-am ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca dumi sorin dumi sorin Salutare! Situatia mea pe scurt e aceasta:am un leasing la masina la care mai am 2 ani de plata cu o rata de 150 eur,un credit la Banca de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Titlu executor marius32 marius32 buna ziua.Am gasit in cutia postala ieri o somatie +incuviintare executare+proces verbal de cheltuieli+cerere executare+titlu,si vreau sa stiu mai ce mi se va ... (vezi toată discuția)