avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocaj asociatie prin procese
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocaj asociatie prin procese

La bloc, ne ameninta o doamna nemultumita ca ne da in judecata in multe procese pana ne blocheaza asociatia.
Cum se poate asa ceva intampla? Sau mai bine zis: se poate asa ceva intampla? Noi nu avem bani de avocati in procese...
Nereguli sunt, nu zic ca nu sunt, ca nu e timp sa facem totul ca la carte si ei i s-au si refuzat anumite drepturi. Nu are unde contesta intretinerea pentru ca presedintele ii refuza corespondenta si nu da nici o explicatie.
Deci, se poate asa ceva intampla?
Cel mai recent răspuns: KLTM , utilizator 10:45, 5 Februarie 2017
Nu se poate bloca asociatia prin procese.
Ea va functiona.
Restul sunt detalii tehnice...
Am aflat intre timp ce gandea: ca daca asociatia va angaja multi avocati sa o apere atunci nu va mai avea bani sa plateasca furnizorii.
La procese de 2 lei nu se pot angaja multi avocati...ca se refuza cazul...
Ar spune toți același lucru în mod continuu...
Deci,este exclus...
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ce se mai sterg si cenzureaza comunist mesajele pe avocatnet! Vedeti ca v-a aparut concurenta si ei nu fac asa porcarii sa stearga mesajele oamenilor.
Si atunci asociatia ce va face, se va apara singura? Nu prea cred.

Alte discuții în legătură

Avocat care m-a reprezentat fara drept ContSters277537 ContSters277537 Aflu de la partea adversa ca avocatul care m-a reprezentat la judecatorie si tribunal are cardul expirat si nereinnoit din anul 2011 si ca astfel nu are drept ... (vezi toată discuția)
"restante la radet, fondul de rulment, fond de reparatii" fotocami fotocami Buna ziua, As dori sa supun atentiei dvs. urmatoarele probleme pe care le au proprietarii (inclusiv eu) din imobilul in care locuiesc : Acum un an, in urma ... (vezi toată discuția)
Fond de reparatii elena_vasile elena_vasile Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. In blocul unde locuiesc se strange fond de reparatii de 5 ani si nu s-au facut decat 2 reparatii respectiv terasa si cateva ... (vezi toată discuția)