avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort, importanta starii de sanatate a unui parinte ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort, importanta starii de sanatate a unui parinte in stabilirea domiciliului minorului

Buna seara, am cancer, am facut chimioterapie, radioterapie, trei operații, am stat doua luni in spital si încă câteva in pat acasă. Mai trebuie sa fac trei operații. Am certificat de încadrate in grad handicap grav cu însoțitor. Când am aflat ca soțul meu are amanta, ne-a părăsit si a spus ca vrea sa divorțeze. Suntem de 17 ani împreuna. Avem un copil minor. Va rog sa ma sfătuiți cum ar trebui sa procedez. Poate intoarce boala împotriva mea? Vrea sa ducă copilul la amanta si ea nu e de acord, o poate obliga? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vasilicam , utilizator 10:44, 8 Februarie 2017
As putea folosi in vreun fel faptul ca, pe toată durata bolii mele, vreo doi ani, el a avut o relație extraconjugală, care ne-a afectat (lipsa lui, întreținerea amantei din veniturile familiei).
Va multumesc!
Sau ca in momentul in care ne-a părăsit, aveam doua plăgi deschise si nu ne-a ajutat si interesat nimic legat de familie? Multumesc!
Va rog sa ma sfătuiți cum sa procedez sa fie bine pentru mine si copil.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters167014 ContSters167014 Buna seara.va rog sa imi raspundeti daca este posibil.Sotul meu care are o relatie extraconjugala vrea divortul .Dar condiziile le pune tot el.Fiind un copil ... (vezi toată discuția)
Custodie vasilicam vasilicam Buna seara, După 17 ani de căsătorie, bolnava fiind (8 operații), când am aflat ca are o amanta, a părăsit domiciliul. Avem un copil de 8 ani. Nu ne ... (vezi toată discuția)
Intezicerea amantei de a intra in contact cu copil Otilia76 Otilia76 Nu de mult am aflat ca sotul meu are o amanta,Eu insarcinata atunci in luna a patra,si cu un baietel de 7 ani,mi-am intebat sotul ce ae de gand si mi-a raspuns ... (vezi toată discuția)