avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Încuviințare executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Încuviințare executare silită

Buna seara , am verificat fără sa vreau numele meu pe portal.just.ro si am descoperit dosarul numărul 1837/300/2017 care ar fi audiență in data de 14/02/2017 ora 12 in care numele meu este pe el cum ca a-și fi debitor Clim Gheorghe . Cum as putea afla daca acest dosar imi este adresat mie eu nefiind anunțat de nici un debit, mutându-ma de la București in Botoșani de circa 7 ani cu tot cu rezidenta, lăsând in urma o restanta la un credit de la BancPost .
Cel mai recent răspuns: Iana Țurcan , Consilier juridic 09:24, 6 Februarie 2017
Pe portal trebuie sa scrie si cine e partea care va cheama in instanta. Mai puteti merge la arhiva sa cereti dosarul cu nr. indicat si veti vedea daca corespund datele de identitate cu ale dvs. Cred ca si telefonic o puteti face.
A doua varianta ar fi sa contactati BEJ ul ( executorul judecatoresc ) acesta are toate datele.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2017
ContSters416386, utilizator
Faptul ca dmv v-ati schimbat adresa, conform contractului de credit aveti un numar de aproximativ 5 zile de la data schimbarii adresei de domiciliu sa notificati banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, dosar credit de nevoi personale. Poopaciosu Poopaciosu Buna ziua, Sunt executat silit in 3 dosare de EOS KSI printr-un Bej. In al 4-lea dosar am fost notificat de un alt Bej in privinta altui dosar de la alta ... (vezi toată discuția)
Încuviințarea executării silite, părțile palaceathena palaceathena Am contestat sumele nelegale la care am fost obligată de Asoc. Am câștigat în fața instanței de apel. Mi-a fost respinsă oferta de plată în fața ... (vezi toată discuția)
Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)