avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calitatea de asigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calitatea de asigurat

buna seara....va rog sa-mi spuneti pana in ce data o sa apar ca fiind asigurata medical , daca incpand cu data de 25 ianuarie nu mai lucrez....multumesc....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 4 Februarie 2017
Ordinul nr. 581/2014 privind aprobarea Normelor metodologice pentru stabilirea documentelor justificative privind dobândirea calităţii de asigurat

Art. 2.
.....
(3) Drepturile de asigurare încetează după 3 luni de la ultima plată a contribuţiei la fond, în condiţiile legii şi ale prezentelor norme metodologice.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare sanatate dupa expirarea somajului elenac59 elenac59 Buna seara! Am terminat somajul in 13 iulie 2016, in data de 28.07.2016 m-am internat in spital pentru o interventie chirurgicala. Pe data de 18.07.2016 am ... (vezi toată discuția)
Retineri la acordarea platilor compensatorii carmen bodeanu carmen bodeanu Bună ziua! Dacă un angajat a obtinut plati compensatorii pentru un nr de luni,din care i s-au reținut contributiile de sănatate el este in continuare ... (vezi toată discuția)
Asigurarea medicala Bmarinela Bmarinela Buna ziua, puteti sa imi spuneti va rog cat timp mai e valabila asiguararea medicala dupa lichidare? (vezi toată discuția)