avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incredintare copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incredintare copil minor

Buna ziua! Am un copil în vârstă de 3 ani și jumătate rezultat în urma unui concubinaj de 10 ani. Vreau sa stiu daca ne despărțim copilul cui va fi încredințat. Menționează că este violent verbal si m-a amenintat ca ma omoară dacă îi iau copilul. Locuim in apartamentul meu, el nu are locuință. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AVOCAT GEORGIANA URIAN , Avocat 10:26, 5 Februarie 2017
Custodia va fi comună, locuința cel mai probabil va fi stabilită la dvs.
Autoritatea părintească cel mai probabil va fi exercitată in comun de catre dvs si tatăl copilului.
Domiciliul minorului va fi stabilit la dvs, iar tatăl va avea dreptul de a vizita minorul si obligația de a achita pensie de întreținere in favoarea minorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor ciancu ciancu Buna ziua As dori sa-mi sati un sfat. Am trait 7 ani in concubinaj cu o persoana. Din relatia noastra a rezultat un copil minor. Relaţia noastră nu a fost ... (vezi toată discuția)
Lamurire custodie comuna doriana29 doriana29 eu si sotul meu inevitabil ne vom desparti si avem un copil de 2 ani si 6 luni. Eu sunt casnica momentan dar imi caut de lucru. Noi locuim in casa parintilor ... (vezi toată discuția)
Concubinaj RamonaZ RamonaZ Bună ziua!Am şi eu o intrebare.Locuiesc in concubinaj din 5 august 2008 cu un barbat,avem un băieţel de 2 ani şi opt luni-relaţia noastră nu mai ... (vezi toată discuția)