avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Certificat Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Certificat Divort

Buna ziua! Am divortat la notar iar certificatul de divort in original mi-a fost dat mie deoarece fetita locuieste la mine. Fostul sot mi-a cerur originalul pentru ca sustinea ca ii trebuie la infiintarea unei firme. Este posibil asa ceva? Sau il poate folosi si in alte scopuri pentru a-mi face rau? Ca exemplu sa nu il pot da in judecata? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 12:54, 6 Februarie 2017
Fiecare dintre soti primeste cate un exemplar al certificatului de divort. Daca fostul sot l-a pierdut, sa ceara un duplicat de la notar.
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2017
Ana-Maria Pînzaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! vă rog frumos îndrumați -mă ce sa fac.am mers ... Maria Pandele Maria Pandele Bună ziua ! Vă rog frumos îndrumați -mă ce sa fac.Am mers ieri să-mi depun actele pentru schimbarea actului de identitate.Toate bune și frumoase cum ar ... (vezi toată discuția)
Eliberare duplicat certificat deces Visubi Visubi Ce se intampla in cazul unor declaratii false in ceea ce priveste eliberarea unui duplicat al unui certificat de deces ? (vezi toată discuția)
Hotarare divort ileana1 ileana1 stie cineva hotararea de divort definitiva si irevocabila se primeste tot acasa?(pe cea definitiva am primit-o din 15 feb.)Sau de unde se scoate?inteleg ca tb ... (vezi toată discuția)