avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Declarația de călătorie pentru minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Declarația de călătorie pentru minor

Buna ziua,vreau sa călătorea in SUA cu băiețelul meu de 2 ani ,sunt mama lui si doar eu sunt trecuta pe certificatul de naștere, la tata nu e nimica trecut - , in acest context, mai am nevoie de acea declarație din partea tatălui pentru a.si da acordul pt călătoria copilului, sau nu? Asta k sa stiu sa nu întâmpin probleme prin aeropoarte .Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CARMEN-ABBY , utilizator 13:35, 6 Februarie 2017
Buna ziua,
Nefiind tata trecut in certificat nu au de acordul cui sa va intrebe, nu aveti nevoie de asa ceva.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte bebe pentru a merge in sua Abbey13 Abbey13 Buna ziua,am un bebe mic de 1 an jumate si vreau sa merg cu el in SUA pentru a vizita familia tatălui ,respectiv tatăl. Ce acte îmi trebuie pentru bebe daca ... (vezi toată discuția)
Obtinerea paternitatii linda_y linda_y buna ziua,rog din suflet sa ma ajute cineva! acum 2 ani am nascut un baietel in belgia si de aici mi s-a eliberat un certificat de nastere in care nu figureaza ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pentru copil nascut in sua Kotick Kotick Buna ziua, Baietelul meu s-a nascut in SUA. Pe certificatul de nastere original din SUA nu apare numele tatalui. Parintii nu au fost casatoriti si nu sunt ... (vezi toată discuția)