avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile de concediu in preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile de concediu in preaviz

Buna ziua sunt in perioada de preaviz mai am 8 zile de concediu de odihna de anul trecut.Pot sa îmi iau concediul de odihna in perioada de preaviz daca lucrez la patron?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:32, 6 Februarie 2017
Buna. Concediul de odihna este singurul care nu suspenda cursul preavizului. Daca angajatorul este de acord, puteti sa va luati acele zile de co. Numai bine!
Pe durata preavizului , c.i.m. isi produce toate efectele , astfel atat salariatul cat si angajatorul au aceleasi drepturi si obligatii asumate prin c.i.m.

Angajatorul poate sau nu sa va aprobe cererea de Co pe durata preavizului.

Daca nu va aproba, atunci zilele de CO neefectuate se compenseaza in bani la incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz si c.o. Viovas Viovas Buna ziua. Am o cerere de concediu de 10 zile de concediu aprobata, pentru perioada 06.10 - 24.10. dar azi, daca imi depun demisia cu preaviz si angajatorul ... (vezi toată discuția)
Este posibil??!??! georgika georgika Vreau sa plec de la firma unde lucrez...intre timp eu am depus CV pt un alt job, vreau sa stiu in momentul in care o sa fiu chemata la celalalt job (God help ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu neplatite chyp chyp Saluate, Am 8 zile de condiu pe care firma unde am lucrat nu vrea sa mi-le plateasca. Ce pot sa fac? Cum pot actiona pe cale legala? Ce pot face in aceasta ... (vezi toată discuția)