avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intabulare drum de servitute
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intabulare drum de servitute

Buna ziua,
Dorim sa vindem o casa la curte prin credit ipotecar! Accesul la aceasta casa se face pe un drum de servitute,cu numar cadastral ! Cei de la banca spun ca e obligatorie intabularea acelei drum de servitute ! Conform carui articol se solicita aceasta intabulare ? Mentionez ca sunt al saselea proprietar si pana acum nu s-a cerut aceasta intabulare! Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 15:17, 6 Februarie 2017
trebuie inscrisa servitutea ca sarcina pe terenul pe care trece, deci in acea carte funciara...... ori la notar ori prin instanta.....discutat cu proprietarul terenului pe care e drumul de acces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de servitute cerut de banca care ofera creditul ipotecar snakecirci snakecirci Din luna februarie si pana in prezent incerc sa refinantez un credit ipotecar cu o alta banca. Dupa o sumedenie de hartii cerute de banca care refinanteaza ... (vezi toată discuția)
Notare litigiu in cartea funciara avas avas Buna ziua. Am cerut in instanta un drept de servitute de trecere pe proprietatea vecinului pana la drumul public.De la mine la drumul public trec pe doua ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca/intabulare GiaM GiaM Buna seara! De curand am facut o radiere de ipoteca in favoarea unei banci pentru garsoniera achizitionata prin credit ipotecar. Aceasta a fost inscrisa in ... (vezi toată discuția)