Buna ziua. Soacra mea in urma cu cativa ani a facut un credit pentru a achizitiona o garsoniera. In acest sens a pus gaj pentru respectivul credit, un apartament cu 2 camere. Intre timp, a achizitionat o alta garsoniera si doreste mutarea gajului de pe apartamentul cu 2 camere pe cea de a 2.a garsoniera. Mentionez ca s-a facut evaluarea garsonierei, iar valoarea acesteia este mai mare decat suma ramasa de platit. Insa a primit un raspuns negativ si evaziv din partea bancii, conform caruia nu se poate face aceasta mutare. Este ceva ce putem face? Mentionez ca locuim intr un oras mai mic iar cand am initiat cererea pentru transferul gajului, cei de la banca au zis ca nu au mai avut astfel de solicitari. Consideram ca am primit un raspuns evaziv, prin telefon si ca nu au acordat deloc atentiei solicitarii noastre. Se poate face ceva?
Solicitati in scris nu la telefon. Probabil o sa transmita cererea centralei de la Bucuresti unde va fi analizata si vi se va da un raspuns intocmit temeinic.