avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna.Platesc din 2008 contributia la Casa de Pensii,mai concret 350 lei lunar.Avand asta in vedere, este posibil sa primesc Indemnizatie pt cresterea copilului?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 6 Februarie 2017
Vi s-a dat raspuns in acest topic
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie invaliditate danaa1 danaa1 Zilele trecute am stat la discutie cu o cunostinta care deja isi facuse dosarul pentru pensie de invaliditate, pensie de 350 lei. Din discutia purtata, mi-a ... (vezi toată discuția)
Concediu de ingrijire copil erzsejulia erzsejulia Buna ziua ! Sunt Persoana Fizica Autorizata si platesc contributiile la stat inclusiv si cas pensii, desi nu ar ar fi obligatoriu , deoarece nu am avut venit ... (vezi toată discuția)
Risc maternal madimadi79 madimadi79 buna ziua,sunt in risc maternat,preluata de casa de asigurari(contractul meu expirand in luna mai) la data de 17 mai 2013.Este normal sa-mi opreasca din riscul ... (vezi toată discuția)