avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nedreptate in hotararea definitiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nedreptate in hotararea definitiva

Buna seara,
Daca ma puteti ajuta, sfatui cu ce pot face.
In urma cu 2 ani am avut un proces, pentru desfacerea titlului de proprietate(cu primaria) am pierdut si nu am depus recurs. Dupa 2 luni sau 3 de la incheierea dosarului am primit chitante de la parat (fratele meu cu care ma judec), pentru restituirea cheltuielilor de judecata. El a intentat un dosar pentru aceste cheltuieli (care eu atunci ma judecam defapt cu primaria nu cu el), dosar care l-a pierdut, instanta dandu-mi-se drept de cauza mie conform Art. 452 cpc si oblingandu-l sa imi plateasca despagubiri de judecata. El a intocmit recurs (ca o instiintare), dupa urmatoarea judecatat, eu nici macar nu am fost intrebata daca sunt in sala sau nu, fara sa fiu bagata macar in seama, nici macar judecandu-se procesul ( dupa parerea mea). De curand am primit hotarearea la aceasta instanta fiind definitiva, care respinge cealalta judecatorie si dandu-i dreptate fratelui meu care a pierdut...Ce pot face in aceasta situatie? Mai este ceva de facut? Este o ilegalitate? Daca da unde o pot sesiza. Va rog mult astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:02, 6 Februarie 2017
Ce scrie in hotarare se executa.
Dvs. stiti ce scrie si cine trebuie executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere restituire cheltuieli de judecata victor_2013 victor_2013 Buna ziua, Rog frumos, ca cineva in cunostinta de cauza, sa ma informeze cu procedura corecta. Expunerea cazului: O societate, respectiv Reclamanta, a ... (vezi toată discuția)
Proces teren mostenit Am o problema destul de complicata cu un teren pe care bunica mea si fratele ei l-au mostenit de la strabunicul meu. S-au emis 2 titluri de proprietate pe ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata Alexino100 Alexino100 Buna seara Eu cu fratele meu avem calitatea de parât . Am pierdut procesul insa la cheltuieli de judecata trebuie sa le platesc doar eu. Este corect? ... (vezi toată discuția)