Acum un si jumatate am fost concediata fara motiv intemeiat. Prin urmare am decis sa dau in judecata angajatorul. Am castigat procesul anul trecut, ei au facut recurs, dar tot eu am castigat.Problema este ca in iulie anul trecut procesul s-a terminat, nu am primit decizia judecatoreasca si avocatul a abandonat cazul fara sa anunte. Ultima data cand am vorbit cu avocatul, in septembrie, mi-a spus ca a verificat si decizia nu a fost redactata, ca mai avem de asteptat. A trecut mai mult de jumatate de an, nu stiu ce posibilitati am. De ce nu am primit inca decizia judecatoreasca? Colega mea, care la randul ei a dat in judecata angajatorul, a primit decizia in timp util si banii in urma procesului. Ce ma sfatuiti sa fac? Pot angaja un alt avocat care sa se ocupe sau e prea tarziu? Multumesc!
Desi in mod normal nu ar trebui sa existe diferente de timp in privinta redactarii daca nu au fost judecatori diferiti pot exista diferente majore.
Daca au fost judecatori diferiti apar alte ipoteze posibile.
Este posibil sa va scape ceva daca o hotarare s-a redactat mai repede si cealalta inca nu s-a redactat.
Intrebati persoana care are hotararea redactata cum de s-a intamplat asa...si poate ca veti gasi raspunsul la enigma...daca avocatul nu va raspunde la telefon...
Poate ca nu ar fi fost exclus ca prima hotarare sa fi fost cea a dvs. redactata in alte imprejurari.
Cateodata mici diferente dau rezultate majore diamentral opuse intr-un anumit context...
Ea ar putea să existe sau nu existe. Mai ales în litigii de muncă, unde, de regulă, angajatorii pun in executare deciziile instanțelor la simpla cerere a salariatului, fără a se mai ajunge la faza executarii silite.
Și atunci, am un dubiu că ați angajat avocatul pentru orice eventualitate, ca-n bancul: poate mi-e sete, poate nu mi-e sete... :)
Amintiti-vă ce ați discutat cu avocatul dvs., verficați contractul...