avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocatul care s-a ocupat de caz pare ca nu isi mai ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocatul care s-a ocupat de caz pare ca nu isi mai face treaba

Buna ziua,

Acum un si jumatate am fost concediata fara motiv intemeiat. Prin urmare am decis sa dau in judecata angajatorul. Am castigat procesul anul trecut, ei au facut recurs, dar tot eu am castigat.Problema este ca in iulie anul trecut procesul s-a terminat, nu am primit decizia judecatoreasca si avocatul a abandonat cazul fara sa anunte. Ultima data cand am vorbit cu avocatul, in septembrie, mi-a spus ca a verificat si decizia nu a fost redactata, ca mai avem de asteptat. A trecut mai mult de jumatate de an, nu stiu ce posibilitati am. De ce nu am primit inca decizia judecatoreasca? Colega mea, care la randul ei a dat in judecata angajatorul, a primit decizia in timp util si banii in urma procesului. Ce ma sfatuiti sa fac? Pot angaja un alt avocat care sa se ocupe sau e prea tarziu? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2017
gabriela.89, utilizator
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 08:13, 13 Februarie 2017
Desi in mod normal nu ar trebui sa existe diferente de timp in privinta redactarii daca nu au fost judecatori diferiti pot exista diferente majore.
Daca au fost judecatori diferiti apar alte ipoteze posibile.

Este posibil sa va scape ceva daca o hotarare s-a redactat mai repede si cealalta inca nu s-a redactat.

Intrebati persoana care are hotararea redactata cum de s-a intamplat asa...si poate ca veti gasi raspunsul la enigma...daca avocatul nu va raspunde la telefon...

Poate ca nu ar fi fost exclus ca prima hotarare sa fi fost cea a dvs. redactata in alte imprejurari.
Cateodata mici diferente dau rezultate majore diamentral opuse intr-un anumit context...
Executarea silită este o altă fază a procesului.

Ea ar putea să existe sau nu existe. Mai ales în litigii de muncă, unde, de regulă, angajatorii pun in executare deciziile instanțelor la simpla cerere a salariatului, fără a se mai ajunge la faza executarii silite.

Și atunci, am un dubiu că ați angajat avocatul pentru orice eventualitate, ca-n bancul: poate mi-e sete, poate nu mi-e sete... :)

Amintiti-vă ce ați discutat cu avocatul dvs., verficați contractul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata exagerata a procesului... mihneaandrei mihneaandrei Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am actionat in instanta o firma care mi-a adus un prejudiciu in urma unor postari pe internet. Cu alte ... (vezi toată discuția)
Inca nu am primit hotararea instantei desi au trecut 3 luni de la pronuntare miliuta miliuta Au trecut mai bine de trei luni si inca nu am primit Hotarirarea definitiva si irevocabila de divort .Raspunsul invocat de de avocat este ca ,inca nu a fost ... (vezi toată discuția)
Primire sentinta judecatoreasca florin42 florin42 Acum 2 luni jumatate s a pronuntat sentinta intr un proces de iesire din indiviziune de atunci astept ceva oficial ascas dar.... nimic. Ce am de facut? (vezi toată discuția)