avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie! Imi puteti raspunde va rog
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie! Imi puteti raspunde va rog

In baza articolului 346 alin.1 c.proc.pen. constata legalitate sesizarii instantei cu rechizitoriul nr ... al parchetului de langa judecatoria ... privind pe inculpatul.... nascut ... domiciliat... trimis in judecata pentru infractiunea de inselaciune prev. de art.244 alin 1 .c pen a administrari probelor si a efectuari actelor de urmarire penala.
Dispune inceperea judecatii cauzei privind pe inculpatul...
Cu drept de contestatie in termen de 3 zile de la comunicare.
Pronuntata in camera de consiliu astazi 27.01.

Deci eu am primit foile astazi 06.02 as mai putea contesta si unde ? si ce inseamna mai pe scurt toate astea? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters389662 , utilizator 23:38, 6 Februarie 2017
Puteți contesta în 3 zile de la comunicare. În rest, dvs vă știți cazul și vă puteți răspunde mai bine la întrebări,
Se poate fara cotarea partilor fara de dispozitiile art 346 alin 1 ? adica sa mi se dea sentinta fara sa ma prezint la proces ? ca nu inteleg ?
Se poate fara prezentarea partilor fata de dispozitiile art 346 alin 1 ? adica sa mi se dea sentinta fara sa ma prezint la proces ? ca nu inteleg ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În baza art. 345, alin.1 c. proc. pen. respinge ca neîntemeiate ... Andrei10andrei Andrei10andrei În baza art. 345, alin.1 C. proc. pen. respinge ca neîntemeiate cererile şi excepţiile invocate, prin apărătorii aleşi, de inculpatul Popescu cu ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara-decizia este definitiva daca nu depun exceptii mezgageza mezgageza intr-un dosar in camera preliminara decizia ramane definitiva daca inculpatul nu depune exceptii.....daca depun exceptii si resping am drept de ... (vezi toată discuția)
La ce se refera aicea contestatie in 3 zile ?si aceste contestati cand sunt solutionate ? Puyan Puyan Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 1 C.proc.pen raportat la art. 345 alin. 1 C.pen, respinge, ca neîntemeiate, cererile şi excepţiile invocate de ... (vezi toată discuția)