avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzufruct viager

Uzufructuarul refuză să mai plătească întreținerea si s-a adunat o sumă destul de mare. Eu ca nud proprietar ce pot face pentru a nu-mi fii executată silit proprietatea ?
Cel mai recent răspuns: adilucian2013 , utilizator 20:36, 7 Februarie 2017
Sa achitati dvs intretinerea si sa-l dati in judecata pe uzufructuar pentru a va recupera prejudiciul.
Nu as putea actiona in instanta direct pe uzufructuar pt. neîndeplinirea obligațiilor din contract si sa solicit anularea dreptului de uzufruct si evacuarea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia nudului proprietar fata de uzufructuarii viageri mmgserver mmgserver Buna ziua, Am achizitionat impreuna cu parintii un imobil prin act de vanzare-cumparare: parintii in calitate de uzufructuari viageri si eu in calitate de ... (vezi toată discuția)
Somație abuzivă de scoatere la licitație apartament deținut ca nudă proprietate, cu clauză de întreținere și uzufructuar mama mea. cum pot înlătura abuzul? ravita ravita Situatia mea este urmatoarea : am imprumutat privat suma de 8800 euro in ianuarie 2008 . Judecatoria Timisoara admite cererea si autorizeaza creditorul sa ... (vezi toată discuția)
Probleme uzufruct viager adilucian2013 adilucian2013 În cazul în care uzufructuarul nu plătește cheltuielile de întreținere ale imobilului asupra căruia deține dreptul de uzufruct viager și în care ... (vezi toată discuția)