avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate uber
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate uber

O societate care lucreaza cu uber ce trebuie sa inregistreze si sa declare in d 301 si 390 si ce ordin de compensare trebuie depus la bnr?:(
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: petre1981 , utilizator 03:47, 15 August 2019
Bună dimineața! Doresc contabil care cunoaște despre activitatea Uber.
1) Am înființat SRL, neplatitor de tva și doresc să știu dacă e ok să angajez mai mulți șoferi pentru a face Uber și să trec plătitor de tva sau să mă limitez la 4-5 șoferi să nu depășesc pragul și să rămân neplatitor de tva?
2) Contractele de munca și bonurile de combustibil sunt principalele cheltuieli, dar câte bonuri de combustibil cât % pot să bag la cheltuieli?
3) Deci cum deduc tva, e ok să trec plătitor de tva, prestând doar această activitate și să fiu legal și corect în contabilitate? Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru activitate uber e ok dacă trec plătitor de tva? petre1981 petre1981 Bună dimineața! Doresc contabil care cunoaște despre activitatea Uber. 1) Am înființat SRL, neplatitor de tva și doresc să știu dacă e ok să ... (vezi toată discuția)
Pentru activitate ridesharing (uber, bolt) e ok srl plătitor de tva? petre1981 petre1981 Bună dimineața! 1) Am înființat SRL, neplatitor de tva și doresc să știu dacă e ok să angajez mai mulți șoferi pentru a face Uber și să trec ... (vezi toată discuția)
Colaborare persoana juridica cu platforma upwork lucian_crb lucian_crb Salut! Nu stiu daca pana acum s-a mai intalnit cineva cu aceasta problema, dar sper ca cineva de aici sa ma poata ajuta. De ceva timp desfasor activitate ... (vezi toată discuția)