avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Vanzare bunuri, societate in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Vanzare bunuri, societate in insolventa

Buna ziua.
Va rog sa-mi spuneti daca o societate aflata in insolventa cu datorii la taxe locale (impozitul pe cladiri nu este achitat la zi), poate sa vanda un bun, o hala industriala. Daca puteti sa ma ajutati si cu trimitere la lege, mi-ar prinde foarte bine.
Multumesc frumos pentru intelegere.
Cel mai recent răspuns: marianconta , utilizator 13:59, 8 Februarie 2017
Am gasit.
Legea 207/2015, Codul de procedura fiscala, art. 159.
Subiect inchis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate de drept a contractului de vanzare cumparare Flori14 Flori14 Buna ziua, As dori cateva lamuriri referitoare la legalitatea contractului de vanzare a unui imobil, teren extravilan in suprafata de 5000 mp. Pentru ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala SERBAm1 SERBAm1 Pensionar, contribuabil, vand apartament proprietate particulara. Rog a ma lamuri, privind valabilitatea lui, de la data inmanarii, conform legislatiei ... (vezi toată discuția)
Cerificat fiscal cosmafurca cosmafurca Bună ziua, am şi eu o îmtrebare: vreau sa cumpar o casă iar eu am nevoie de certificatul fiscal de la proprietar. Impozitul pe anul 2016 va trebui platit ... (vezi toată discuția)