avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandat european
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandat european

Buna ziua, am si eu un caz dacă ma puteți ajuta. Mandat executare in România 2 ani și 3 luni pt. Inselaciune. A fost găsita in UK, cu un minor in intretinere. Menționez ca este angajata, are casa pe numele ei , înscrisă la colegiu, unic părinte , minorul la scoala. Credeți ca exista vreo șansa sa se refuze extradarea, fiind unic Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ReoTati , utilizator 12:56, 9 Februarie 2017
Depinde cum va aprecia instanta din UK.
Poate spera...dupa parerea mea... mai ales ca acolo rolul avocatului este de o importanta vitala in fata instantei de judecata.

Cunosc cazuri in care in alte state din UE s-au respins cererile de extradare din varii motive.

Oricum, rolul principal al cererii depuse de stat pentru extradare sau mandat european este acela de a se intrerupe termenul de prescriptie a executarii pedepsei inchisorii.
Atentie mare in priviinta avocatului, daca gasesti avocat roman ar fi bine- a-i mai avea vreo speranta, nu-ti pune mari sperante in alta natie de avocati, te usura de bani si nu le pasa - mai rau ca la noi din punctul asta de vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga inaintea inchisorii picika picika ce se intampla daca primesc inchisoare cu executare iar eu \"dispar\" ,fug inaintea inchisorii? (vezi toată discuția)
Prescriptia executarii pedepsei - mandat de arestare european val123 val123 BUNA ZIUA. O CUNOSTINTA A FOST CONDAMNATA LA 7 ANI DE INCHISOARE ,HOTARARE CE A RAMAS DEFINITIVA IN AUGUST 2000.DE ATUNCI SI PANA IN PREZENT A PLECAT DIN TARA ... (vezi toată discuția)
Mandatul de urmarire internationala si mandatul european de arestare uttzza uttzza Emiterea mandatului de urmarire internationala nu este una si acelasi lucru cu cerere de extradare. Cererea de extradare este ulterioara emiterii mandatului ... (vezi toată discuția)