avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anexa construita pe proprietatea altuia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anexa construita pe proprietatea altuia

Buna seara, sunt sanse de castig in instanta, in cazul unei anexe care este construita pe terenul altei persoane?mentionez ca exista autorizatie de constructie, din anul 1973, teren care se dadea de la CAP, si s-a platit si impozit in toti acesti ani pentru acea anexa.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 09:25, 9 Februarie 2017
Punerea in posesie cum s-a facut? in Titlu de proprietate sau CF cine e proprietar pe terenul de sub anexa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare drept de proprietate pe constructii, terenul fiind al altei persoane zahy zahy Am construit casa(cu autorizatie) si anexe(fara autorizatie)inca din 1978, pe terenul in suprafata de 640 m.p. atribuit de CAP(dara pentru care nu am aceasta ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa construita fara autorizatie de constructie metadonul metadonul buna ziua am o casa construita fara autorizatie pentru a o intabula cum pot proceda trebuie sa dau primaria in judecata . pot sa castig in instanta sau nu? (vezi toată discuția)
Proprietar sau nu? In 1968, o familie a ocupat abuziv o suprafata de teren, proprietatea statului, pe care a edificat ulterior o constructie. In acelasi an, i s-a incheiat un ... (vezi toată discuția)