avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie si impozitul neplatit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie si impozitul neplatit

Buna,
as dori sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere copil ,daca eu in momentul in care depun dosarul figurez cu impozit neplatit ,adica cu impozitul neplatit la o masina de 3 ani.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:53, 9 Februarie 2017
Beneficiati de indemnizatia pentru CCC , chiar daca nu ati achitat impozitul pentru masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil și indemnizatie- angajat pe perioada determinata Bianca1091 Bianca1091 Buna ziua! Am o intrebare referitoare la concediu de crestere a copilului si contractul de munca pe perioada determinata. Daca contractul de munca al tatalui ... (vezi toată discuția)
Acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului diana_botez diana_botez Buna seara. As dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului in cazul in care in ultimele luni am realizat venituri din ... (vezi toată discuția)
Indemnizație pt creșterea copilului Sashamarina Sashamarina Bună ziua,sunt administrator al unei II și de un an beneficiez de supliment de inserție pt creșterea copilului, acum vreau sa închid inteprinderea, pot ... (vezi toată discuția)