avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

Buna ziua,am si eu o problema; primaria construeste blocuri langa proprietatea mea si as dori sa stiu care trebuie sa fie distanta intre casa mea care este compusa din parter etaj si mansarda si blocurile care se construesc
Cel mai recent răspuns: majagna , utilizator 19:19, 10 Septembrie 2009
Va recomand sa cereti informatii de la Serviciul Urbanism din cadrul Primariei de care apartineti, eventual sa vorbiti personal cu arhitectul sef din cadrul acestei institutii. ;)
sunt in litigiu cu ei nu cred ca pot avea vreun ajutor din partea lor[litigiu cu primaria]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in spatele blocului in care locuiesc se reconstruieste ... nataliav nataliav Buna ziua, In spatele blocului in care locuiesc se reconstruieste o biserica. Evident, este mai mare acum decat era inainte si sunt la capitolul unde ... (vezi toată discuția)
Geam in acoperis MARIAN MAXIM MARIAN MAXIM casa vecinului este mai inalta decat a mea, iar prin amplasarea geamurilor in acoperisul meu as avea o oarecare deschidere catre el,As putea avea probleme in ... (vezi toată discuția)
Distanþa între cladiri Ipuz Ipuz Nu știu unde să întreb si am decis sa ma adresez dumneavoastră , în ceea ce priveste situatia ce o s-o relatez. Locuiesc la un bloc cu 3 etaje, ... (vezi toată discuția)