avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto- decizie recuperare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto- decizie recuperare

Bună ziua,eu am solicitat pe cale administrativă recuperarea taxei auto,astazi 09.02.2017 am primit decizia cu inapoierea taxei in 5 transe.Mai primesc sau nu banii?Daca decizia a fost emisa in 18.01.2017, înainte să fie abrogata ordonanta,adica la 01.02.2017 ?
Cel mai recent răspuns: ALEXIONEL , utilizator 22:17, 9 Februarie 2017
O sa primiti banii in 5 ani.
Vă mulțumesc pentru răspuns, aș dori sa va mai spun doar faptul ca pe graficul de esalonare a plăților, prima plată trebuia sa fie in 01.2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grafic de rambursare taxa auto platita in 2010 Cristian Mihai Amza Cristian Mihai Amza Ce se intampla cu cei care au primit de la ANAF graficul de rambursare vechea taxa auto pentru urmatoarea perioda de 5 ani , mai primesc sau nu banii?Intreb ... (vezi toată discuția)
Recuperarea esalonata a taxei auto vasea_13 vasea_13 Tocmai am primit de la fisc un grafic cu recuperarea taxei auto esalonata pe 5 ani. Dar, in graficul respectiv, fiscul esaloneaza taxa platita de mine in 2010 ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto, restituire esalonata chiar daca sentinta e data inainte de oug 8/2014 Petronia Petronia Buna ziua! In anul 2013 am castigat in instanta procesul privind restituirea taxei auto, decizie ramasa definitiva si irevocabila asa ca, in decembrie 2013 am ... (vezi toată discuția)