avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna seara,
-daca din 15 ianuarie am intrat in concediu prenata, am dreptul de concediul de odihna pe anul 2017? sau cum se calculeaza?
-Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:17, 11 Februarie 2017
Pentru anul2017 aveti dreptul la CO pentru perioada cuprinsa intre data de 01.01.2017 si data intrarii in concediu pentru cresterea copilului.

Art.145 C.mun.
.....
(4) La stabilirea duratei concediului de odihna anual, perioadele de incapacitate temporara de munca si cele aferente concediului de maternitate, concediului de risc maternal si concediului pentru ingrijirea copilului bolnav se considera perioade de activitate prestata.
.....

Care este data intrarii in CCC si cate zile de CO aveti mentionate in c.i.m.?
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am 25 de zile de concediu pe an, dar din 15 ianuarie 2017 sunt in concediu prenatal (cod 08)
Multumesc frumos.
Care este data de cand doriti sa intrati in concediu pentru cresterea copilului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna ptr concediu medical matei11 matei11 Buna ziua Am o salariata care intra in concediu medical Sarcina si lauzie in luna aprilie. A venit cu o cerere de concediu odihna ptr anul 2017 -. Cum ii ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna rosflower rosflower Buna ziua! sunt insarcinata in 30 sapt.luna aceasta la sf.ar trebui sa intru in prenatal intrebarea mea este concediul de odihna pe anul acesta este din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)