avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... d-na administrator m-a incarcat la plata intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

d-na administrator m-a incarcat la plata intretinerii

in luna martie,mai exact pe data de 27 eram cu plata intrtinerii la zi.In luna aprilie s-a tinut o sedinta cu locatarii care eram nemultumiti ca presedintele asociatiei si administr si-au marit salariile fara a ne consulta pe noi cei care-i platim. Incepand din luna mai am fost trecuta la pausal cu 60 de mc de apa,nu vrea sa-mi ia apometrele in considerare nici acum pe motiv ca am datorii la intretinere,datorii pe care le-am facut in urma pausalului si pe care nu sunt de acord sa le platesc pana nu sunt recalculate corect. In 3 luni de vara am acumulat datoria de 10 milioane.Sunt in bloc cu datorii de sute de milioane care nu si-au platit datorii de ani de zile,le sunt luate in considerare apometrele,pt ca citez>au stiut sa taca>.Am facut sesizare la primarie dar stupoare cica are d-na dreptate>ca pausalul se aplica de la 3 luni de la neplata/ori eu aveam 2 luni de restanta,
Cel mai recent răspuns: Presedintele , utilizator 09:58, 11 Septembrie 2009
N-a spus nimeni ca sunt interzise conventiile civile ci doar ca nu se pot aplica tuturor categoriilor de personal ale unei Asociatii de Proprietari!
Daca e sa interpretez in "stilul dvs." nu scrie ca "Cenzorii aleşi ai asociaţiei de proprietari pot fi remuneraţi pe baza unui contract de mandatsau conventie de prestari servicii"!
=D>
Si cu asta am incheiat acest subiect(fie ca vreti sa intelegeti sau nu) ca iar facem offtopic!
"Cenzorii aleşi ai asociaţiei de proprietari pot fi remuneraţi pe baza unui contract de mandat sau conventie de prestari servicii"!
@presedintele
expresia "pot fi" nu inseamna obligativitate. cunoasteti reclamele referitoare la anumite cistiguri : " ... si poti cistiga ...(un anumit premiu)". asta nu inseamna ca-l cistigi, ci numai ca ai sansa de a cistiga acel premiu. ;)
ceea ce inseamna ca mai exista cel putin o varianta : de a nu cistiga
la fel si cu angajatii asociatiei ... ei pot fi angajati cu contract de mandat, CIM sau conventie civila
Ultima modificare: Vineri, 11 Septembrie 2009
ContSters61266, utilizator
De ce oare nu citit pe de-antregul textul si-l cititi de unde vi se pare convenabil?:stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a impus consum pausal timp de 2 luni pentru ca nu am dat citirea apometrelor pe o luna dddaniel dddaniel am uitat sa declar consumul de apa rece si apa calda pe o luna si mi s-a impus timp de 2 luni un consum de 5,1mc/ persoana apa rece si 3,3mc/persoana la apa ... (vezi toată discuția)
Inspectarea apometrelor - cine? cum? cand? data post: luni, 2 noiembrie 2009, 02:12 daria7iulia daria7iulia Buna ziua. Referitor la acest subiect dezbatut cu ceva vreme in urma am si eu o intrebare. Sa va expun situatia mea. De 3 ani locuiesc cu chirie la bloc. ... (vezi toată discuția)
Plata restanta intretinere fost proprietar si diverse nereguli florydania florydania Buna ziua, Va solicit parerea in urmatoarea speta:la data de 23.03.2015 am semnat in fata notarului un contract de vanzare-cumparare pentru un apartamant, ... (vezi toată discuția)