avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reabilitare termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reabilitare termica

Va rog sa-mi spuneti, daca pt reabilitarea termica a blocului, este obligatorie acceptarea acesului in boxa de la susol. Mentionz ca pt excutarea lucrarilor este necesara demontarea intregului mobilier existent ( rafturi tip raster, ancorate in pereti ) si care sunt consecintele legale in cazul refuzului, boxa fiind proprietate privata cuprinsa in contract.
Cel mai recent răspuns: Daniel4x4 , utilizator 09:45, 12 Februarie 2017
Atata timp cat se fac lucrari de reabilitare la parti comune iar accesul se poate face numai prin proprietatea individuala aveti obligatia sa permiteti accesul.

Art. 15-L230/2007
Cu un preaviz de 5 zile, proprietarul este obligat sa accepte accesul in apartamentul sau in spatiul sau al unui delegat al asociatiei, atunci cand este necesar sa se inspecteze, sa se repare ori sa se inlocuiasca elemente din proprietatea comuna, la care se poate avea acces numai din respectivul apartament sau spatiu. Fac exceptie cazurile de urgenta, cand accesul se poate face fara preaviz.
la subsol se izoleaza doar tavanul si se fac lucrai la conductele de termoficare
Raspuns nerelevant. Scuze !
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2017
Daniel4x4, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica pe o proprietate privata RaDracones RaDracones Buna ziua! Va rog o clarificare pentru urmatoarea situatie: 1. Reabilitare termica aprobata in AG; 2. Se executa reabilitarea in spatiile comune ale ... (vezi toată discuția)
Izolare/anvlopare subsol (tavan). szabyku szabyku Buna ziua. Sunt proprietarul unui apartament aflat la parter. Sub apartament se afla boxe si garaje. In perioadele reci, mai tot timpul am probleme cu frigul ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc - pot fi obligat să permit accesul în garajul propriu pentru lucrări de tăiere/înlocuire țevi? ContSters437822 ContSters437822 Blocul în care dețin un apartament și un garaj proprietate personală se reabilitează termic de către primărie, Am fost recent somat de către ... (vezi toată discuția)