avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Variante posibile ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Variante posibile ?

Datorita unei otite am capatat hipoacuzie de o luna, iar directorul dorea sa ma mute la relatii cu clientii desi eu nu doream acest lucru prin preluarea de activitate de la cineva cu alt fel al muncii. Mentionez ca in noul punct de lucru sunt 2 posturi cu program de 2 ture, cele 2 posturi urmand a fi diferite ca fel al muncii prin mutarea mea in locul altcuiva. Presupun ca nu se va face nici un control medical de medicina muncii nici pe anul acesta. Ce pot pati ? Nu ar putea sa mi se ofere un alt loc de munca tot de acelasi fel al muncii pe care se doreste sa il preiau? Depinde de director ? Exista vreo reglementare pentru astfel de situatii ? Eu nu voi face fata noilor atributii deoarece in noul loc de munca este zgomot si eu am hipoacuzia medie spre severa.
Cel mai recent răspuns: petrulili , utilizator 18:08, 11 Februarie 2017
Ma scuzati...tot nu inteleg...nu inteleg de ce imi trebuie masura de protectie la vechiul loc de munca, adica cel actual. Nici la viitorul presupus loc de munca. Aici este vorba ca la viitorul loc de munca nu imi pot desfasura activitatea cu rezultate bune pentru institutie. Adica se inlocuieste un om ca auzul bun cu unul cu handicap la relatii cu clientii.


Acesta este un site gratuit, este adevarat, dar acum arate in discutie si art.41 din Codul Muncii si nu stiu ce legatura are cu cazul de fata.

Daca vechea meserie este de desenator tehnic si intervine o hipoacuzie mutam angajatul la call-center- aceasta este situatia si in asta ar consta decizia directorului.
Daca vorbim despre o mutare a unui salariat , atat art.48 cat si art.41 C.mun. au legatura cu modificarea c.i.m.

Uiati mai jos un citat din mesajul dvs. in acre vorbiti despre oferirea unui alt loc de munca ...

... Nu ar putea sa mi se ofere un alt loc de munca tot de acelasi fel al muncii pe care se doreste sa il preiau? Depinde de director ? Exista vreo reglementare pentru astfel de situatii ? ...
Este o mutare si se aplica art.41 si 48. Se face mutarea sa zicem. Eu nu aud nimic din ce mi se vorbeste sau foarte greu, gresesc, comunicarea este dificila, nu ma descurc la noul loc de munca. Ce urmeaza ? Sunt sanctionata si apoi data afara, nu? Din vina mea nu a directorului care a facut aceasta mutare si a ales sa distribuie astfel personalul, nu?

Nu mai bine nu semnez noua fisa de post si scriu si motivul refuzului meu pentru noul post? Sau cum sa procedez ? Asta intrebam la inceput.


Nu ma intereseaza prin ce articole din codul muncii se poate face mutarea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2017
petrulili, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul salariatului gabriela.enache gabriela.enache Buna ziua! De 8 luni lucrez la un supermarket unde am fost angajata ca lucrator comercial pe un anumit raion, lucru specificat si in contractul individual de ... (vezi toată discuția)
Munca GabrielaMihalcea7132 GabrielaMihalcea7132 Sunt asistent medical in spital si intreb daca mi se poate schimba locul de munca fara acordul meu (vezi toată discuția)
Buna ziua. lucrez in depozitul unui hipermarket de un an pe postul ... petrubogdsn petrubogdsn Buna ziua. Lucrez in depozitul unui hipermarket de un an pe postul de Coordonator Depozit in baza unui contract de munca pe perioada nedeterminata. Pe ... (vezi toată discuția)