avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune,dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune,dezbatere mostenire

Buna ziua.As dori sa va adresez si eu o intrebare.Suntem 4 frati si in urma decesului parintilor,dorim sa vindem o casa.Unul dintre frati,este decedat si el dar are copii din care doar unul este in tara.Intrebarea mea este daca se poate face succesiunea cu cei 3 frati si cu nepotul care este in tara?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:01, 10 Februarie 2017
Buna ziua
Se poate dezbate succesiunea fiind prezenti doar cei 3 frati si nepotul si puteti si vinde daca nepotul primeste procuri speciale de la ceilalti frati ai lui care nu sunt in tara in acest sens.
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2017
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune danyela_ng danyela_ng Buna ziua!am cateva intrebari si sper sa ma puteti ajuta. 1.de ce trebuie sa platesc eu impozitul pe un teren pe care suntem trecuti 3 proprietari?(de la ... (vezi toată discuția)
Cum se face succesiunea ? annnamm annnamm Buna ziua ! Am fost 4 frati, mai traim doar 2. Dorim sa facem dezbatere de mostenire dupa decesul tatalui (in 2010). Tin sa precizez ca avem certificatele de ... (vezi toată discuția)
Dezbatere de mostenire dodditza dodditza in urma decesului parintilor a ramas un apartament,proprietate personala care trebuie impartit la 4 frati.unul din frati e decedat(are doi copii-unul plecat ... (vezi toată discuția)