in calitate de angajator vb...am primit o notificare de la Ministerul Finantelor Publice precum ca declaratia 100 - impozit 416 Cas accidente munca nu a fost depusa in perioada Ianuarie 2004...Dupa 5 ani de zile mi se comunica ca-mi lipseste aceasta declaratie si conform legii se lasa cu amenda...intrebarea mea este ....ce fac in cazul asta...la programul declaratii fiscale am versiunea 2009 si nu-mi permite sa tastez 2004...si unde trec eu aceasta suma la ce fel de contributie??pentru ca acum pe versiunea 2009...declaratia 100 este doar cu impozitul pe salarii....nu stiu ce sa fac??
Mi-ar prinde bine o mana de ajutor..Multumesc!:O
Daca la data de ian 2004 era in vigoare obligatia platii Contributiei la fd de accidente aveati obligatia sa-l calculati si sa-l platiti. Era inscris la rindul 35 in nomenclatorul contributiilor si impozitelor din declaratia 100.
Faptul ca nu il aveti pe statul de plata a fost sau din omisiune sau din necunoasterea legii. Necunoasterea legii nu va scuteste de obligatia de a o respecta.
Aceasta contibutie este in vigoare si in ziua de azi, nu inteleg cum de sunteti in ceata.
Scz.mi-am depistat greseala...aveam trecuta contributia la randul 35...dar greseala era 35* adica - contributia de asigurare pt.accidente de munca si boli profesionale pentru someri si trebuia cea datorata de angajatori....asta este orice greseala se plateste multumesc ptr ajutor...
Ce declaratie fac?
madellaine
Buna ziua.
In luna martie 2008, in declaratia 100 ar fi trebuit sa declar impozit pe profit zero. Am declarat doar impozitul pe venituri din salarii. Va rog ... (vezi toată discuția)