avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului

M-am despartit de tatal copilului si i-am propus ca,atunci cand vrea sa petreaca timp cu baiatul lui,inclusiv week-enduri,sa stea la domiciliul copilului,fara sa fiu eu prezenta. Mi se pare mai putin traumatizant pt copil. Dar el insista sa-l ia la noua lui casa pt a-i cunoaste noua sotie. Mentionez ca baietelul are 3 ani si 7 luni si ca nu i-am interzis niciodata deeptul la vuzita. Cum sa procedez? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:49, 12 Februarie 2017
Dacă nu va înțelegeți amiabil va decide instanta dacă va deschide proces.
E greu de spus ce va decide instanta pentru ca depinde de mai multe lucruri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fortare minor de catre tata daniion daniion Buna, sunt divortata, am obtinut custodia baiatului meu de 8 ani, eu locuiesc in Spania si in urma cu 2 ani, mi-am refacut viata, in momentul in care fortul ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita ptr copil minor rokhsana rokhsana Buna ziua. Sunt căsătorită de 4 ani, iar soțul meu are un băiat de 10 ani pe care nu il poate vedea, deoarece fosta concubina nu il lasa. Am zis ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita a tatalui dintr-o relatie neoficiala Larisa Moraru Larisa Moraru Buna ziua. De foarte mult timp am cateva intrebari la care nu gasesc raspunsuri, si sper sa ma puteti ajuta sa le obtin. Sunt intr-o relatie de 2 ani cu ... (vezi toată discuția)