avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cumparare automobil de la persoana fizica pe PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cumparare automobil de la persoana fizica pe PFA

Detin un PFA si doresc sa imi infiintez si un S.R.L. Pot sa cumpar un automobil pe P.F.A sau pe S.R.L de la o persoana fizica si cum deduc cheltuiala? Tranzactia trebuie realizata prin banca?
Cel mai recent răspuns: georgesta , utilizator 13:31, 15 Februarie 2017
Pana la 10.000 lei se poate achita c/v masinii catre persoana fizica .(se face contract de vanzare-cumparare la o firma de intermedieri cand cumparati masina.)Apoi ,lunar se calculeaza amortizare .
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile pfa - credit auto SC FS ENGINEERING & CONSULTING PROJECT SC FS ENGINEERING & CONSULTING PROJECT Buna ziua, Tocmai mi-am infiintat un PFA cu domeniul principal de activitate 7112, fiind inginer constructor. In anul 2008 am luat un credit auto pe 7 ani, ... (vezi toată discuția)
Intrebari pfa sebisibiu sebisibiu 1. Sunt PFA si vreau sa intreb daca cumpar un calculator \"pe firma\" si il decontez anul acesta, dupa cat timp pot sa il vand? Daca il vand trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Amortizare masina roli_28 roli_28 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca puteti, am urmatoarea intrebare/problema: - sotia mea detine o microintreprindere fara angajati, ... (vezi toată discuția)