Buna ziua , acum jumatate de an mergeam linstit prin oras cand apare o doamnisoara foarte zambareata si ma intreaba daca sunt client al unei retele de telefonie mobila , spun ca daca si ca sunt pe o cartele pre-pay nu abonament, ma inviata in magazin de unde ma preia un domn , si ma intreaba cat platesc pentru oferta de pe cartela pre-pay ii spun 6 euro , apoi imi spune ca pentru aceeasi suma (6 euro) lunar , daca semnez un contract cu ei pe 24 de luni ...un fel de abonament dar pe care nu pot face cost suplimentar...voi avea aceeasi optiune timp de 2 ani cu 6 euro pe luna si in plus imi ofera un telefon cadou , am specificat clar ca nu pot plati mai mult de 6 euro pe luna , iar el a parut ca intelege , mi-a prezentat actele . , aratundu-mi ca e o oferta de 9 euro dar pentru ca fac la ei aceast contract voi plati doar 6 euro pe luna...din nou am specificat ca daca e mai mult de 6 euro nu sunt deacord . Am semnat, am plecat cat de cat impacat ca nu mai trebuie sa stau sa reincarc in fieare luna si sa aleg optiuni diferite. Dupa 2 luni (gratuite ) vine prima factura...44 lei...facand un calcul 6 euro nu prea erau nici pe aproape...sun la ei...o alta domnisoara zice ca sunt niste costuri in plus pentru deschiderea de abonament , zic ok si astept a 2 a luna....40 lei...X-( sun din nou si imi spune ca defapt eu am un aboament de 9 euro...ca nu exista cu 6 euro...ii explic situatia...si imi spune sa merg la acel domn sa imi explice el...cand am mers...nu mai era domnul si colegii lui...nu au fost de ajutor....
Acum vreau sa stiu daca incetez sa mai plastesc abonamentul la ei ce se intampla , sunt student si nu prea imi permit 40 de lei in fiecare luna sa ii dau pe abonamentul lor . Nu detin bunuri si nu am venituri inafara de parinti !
"Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeşti pe gratis." - proverb japonez.
Iar daca in peisaj apare si o domnisoara zambareata...
Atata timp cat ati semnat contractul se prezuma ca ati inteles termenii contractuali.
Nu prea aveti ce face, cititi cu atentie clauzele privind costurile si cele referitoare la denuntarea contractului. Si poate gasiti portita pentru renuntare. Daca nu platiti abonamentul se vor acumula restante si penalitati, datoria va fi cesionata unor revuperatori care va vor face sa regretati ca ati cedat zambetelor domnisoarei.
Inselatorie
Stefan_Ci
Pe data de joi(24.11.2011) am fost oprit pe strada de doua angajate.......... care mi-au prezentat o oferta............ Oferta suna cam asa: daca aveam o ... (vezi toată discuția)