avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa mediu

am cumparat un ford in 2015,anul fabricatiei 2005 si as dori sa-mi recuperez taxa de mediu pe cale judiciara,as vrea sa stiu cat ma coasta sa-mi iau un avocat si cu cat as ramane din taxa de 1500 cat am platit taxa
Cel mai recent răspuns: eugendiriczi , utilizator 12:23, 13 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata pe cale separata nyusziful nyusziful Buna ziua. Intr-un litigiu (dreptul muncii), am solicitat ca parat cheltuieli de judecata pe cale separata, in fond. Am pierdut fondul. Am facut apel, am ... (vezi toată discuția)
Recuperarea onorariului platit la avocat dupa anularea amenzilor pentru necompletarea plf Marcel2017 Marcel2017 Sunt una din persoanele amendate nejustificat pentru necompletarea PLF la intrarea în țară, în pandemie. Potrivit unei legi promulgate joi de către ... (vezi toată discuția)
Asociatie de locatari puican roger puican roger asociatia de locatari ma dat in judecata pentru neplata intrecineri .am platito.asociatia si retras dosarul din instanta.iar eu acum sunt pus sa platesc ... (vezi toată discuția)